Om mej och min blogg

Foto: Maria Åsvik

Välkommen till min blogg.

Jag är en ung finlandssvensk man som bor och studerar i Åbo. Jag gillar följa med olika debatter på nätet. Jag tycker det är spännande att analysera argument och själv försöka förhålla mig till åsikter som förs fram. Denna blogg är alltså ett sätt för mej att formulera mina tankar om sådant som är aktuellt för mig just nu. Jag är främst ute efter att själv utvecklas och utveckla mina tankar genom att formulera dem i text på ett sammanhängande sätt.

Det betyder att mina tankar är ett ”work in progress”, jag skriver för att utvecklas. Jag försöker alltså inte sprida mina tankar därför att jag anser att de är bäst, rätt eller ”den ultimata sanningen”. Jag vet att jag kan ha fel och att jag kan ändra mig och jag skriver för att pröva mina tankar. Därför vill jag gärna att ni kommenterar eller på annat sätt ger feedback på det jag skriver. Jag gillar att försöka se på frågor ur olika perspektiv och på så vis utmanas men det är inte möjligt utan att man nöts mot andra. Så oberoende om du håller med eller inte så uppskattar jag om du kommenterar.

Håll kommentarerna rena och sakliga. Jag väljer att inte ha något filter på för kommentarerna, jag behöver alltså inte godkänna era kommentarer innan de syns. Detta för att jag tror att alla åsikter och synsätt har rätt att höras och jag vill inte vara i en position att jag kan hindra dig. Men jag kommer att ta bort kommentarer som är osakliga eller inte håller sig till sakfrågor.

Jacob Hjortman

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s